De Stripvlogger Stripvlog De site is terug!

De site is terug!Nu weet ik dat de site enorm achter liep. Ik kom tijd te kort om alles bij te houden en de website komt, helaas, op de laatste plaats. Maar ineens was de site weg! Tsja, er ging ergens iets mis bij het bijwerken van de software en ik kon niet achterhalen waar het probleem lag.

Eerlijk gezegd, had ik niet veel zin om er helemaal in te duiken of via mijn host provider een back up terug te laten zetten. Laten we eerlijk zijn, alle video’s staan op mijn YouTube kanaal en die is altijd up to date. Dus eigenlijk was ik van plan om de site maar te laten.

Maar…de website heeft toch wel voordelen, dus voorlopig hou ik hem nog even aan en probeer met regelmaat wat te plaatsen. Maar ik ga niet (meer) alle video’s ook op de site zetten. Wil je up-to-date blijven, abonneer je op mijn YouTube kanaal, volg mijn Facebook pagina en volg me op instagram (@destripvlogger). Daar post ik vrij regelmatig.

Om deze post een beetje op te vrolijken, een foto van mij, terwijl ik een vlog aan het opnemen ben 🙂

Ik kijk alleen wel veel te serieus 😉

Leave a Reply

Related Post