De Stripvlogger Stripvlog De Kiekeboes door Kreo

De Kiekeboes door KreoFeatured Video Play Icon

Kreo is het pseudoniem voor Kristof Fagard, een Vlaamse (strip)tekenaar. Hij werkt al lange tijd mee aan de Kiekeboes. Maar Merho is recentelijk met pensioen gegaan en heeft zijn familie overgedragen aan Steven van Bael en …Kristof Fagard!

Ik kreeg een berichtje van Kristof, waarin hij vertelde dat het eerste album wat geheel van zijn hand is, recent verschenen was. En hij was zo vriendelijk om een exemplaar op te sturen. Nou, die heb ik met plezier gelezen! Mooie cover en spannend avontuur vol actie, op scenario van Peter van Gucht (Suske en Wiske, Nachtwacht).

Daarnaast kreeg ik nog iets toegestuurd…heus fan-art! Erg tof en dus mooie reden om deze zaken in een vlog te laten zien.

Leave a Reply

Related Post