De Stripvlogger Stripvlog Raven, de charmante cliché piraat

Raven, de charmante cliché piraatFeatured Video Play Icon

Hoewel ik Pirates of the Caribean best leuk vond, heb ik niet heel veel met piraten. Zo heb ik nagenoeg geen piratenstrips in mijn collectie. Maar toen ik de cover van Raven zag, was ik toch wel benieuwd ernaar.

Het bleek een goede keuze, want de tekeningen zijn absoluut fantastisch. Het verhaal is wel een beetje cliché, niet verrassend, want de leefwereld van de piraten is niet zo groot. Blijkbaar komen zo’n beetje alle piraten in Tortuga 😉

Gelukkig weet Mathieu Lauffray het verhaal wel boeiend genoeg te maken, zodat het niet helemaal op de prachtige tekeningen hoeft te leunen en ik ben enthousiast genoeg, dat ik zeker ook het tweede deel wil gaan lezen.

Maar…kijk vooral mijn vlog en geniet van de prachtige tekeningen in het eerste deel van Raven.

Leave a Reply

Related Post