De Stripvlogger Stripvlog Vlogmas Dag 2: Rode Zone

Vlogmas Dag 2: Rode ZoneFeatured Video Play Icon

December is de maand van cadeau’s. Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw. En dan ook nog eens Vlogmas, waarbij je gewoon 31 vlogs cadeau krijgt 😉

Maar voor stripliefhebbers is het bijna elke maand december! Maandelijks komen er veel strips uit. Eén uitgever, die mij al jaren van toffe strips voorziet, is Silvester Strips en ook nu heb ik weer wat mooie boeken van hen.

Zoals Rode Zone, een mooie strip over klassieke auto’s uit de jaren 50. Prachtige Klare Lijn tekeningen van Olivier Dauger, die ik vooral kende van verschillende vliegtuig strips. Maar deze kan mij absoluut bekoren!

Dat vind ik zelf ook het leuke aan Vlogmas: ik kan zelf ook weer wat nieuwe strips ontdekken en vervolgens met jullie delen!

Leave a Reply

Related Post