De Stripvlogger Blog Vlogmas 2020…so far so good

Vlogmas 2020…so far so goodEen vreemd gevoel, dat er vandaag geen nieuw vlog is. Tijdens Vlogmas komt in principe elke dag om 6:00 de nieuwe video online. Behalve vandaag. Nou ja…volgende week donderdag ook niet. Nee, ik sla geen dag over…

Natuurlijk is er vandaag geen vlog, omdat ik vandaag de eerste Vlogmas live stream ga doen! Ik heb de naam van de gast nog geheim gehouden, maar aangezien hij zelf het graag op zijn kanalen bekend wilde maken, zal ik het ook verklappen.

Ten minste…dat mag hij zelf doen, want hij maakte er zowaar een stripje over:

Dirk van de Wiel, de maker van Van9tot5, zal mijn gast zijn! We hebben elkaar al even gesproken over de telefoon en allebei hebben we er veel zin in. Hij heeft ook een hele leuke strip uitgekozen, om over te praten. Maar welke dat is, hoor je in de live stream.

Inmiddels heb ik in totaal al vier vlogs gemaakt, waarvan er twee online staan en twee na de live stream komen. In alle drukte heb ik per ongeluk twee dagen door elkaar gehaald, waardoor ik ineens met een vlog zat wat niet helemaal meer klopte, maar dat heb ik (hopelijk) op een leuke manier opgelost.

Voorlopig ben ik enorm blij dat ik Vlogmas ben gaan doen! Ik vind het superleuk en heb hele toffe boeken! Dit is een selectie van wat er allemaal gaat komen:

De vraag die mij nu rest, is met welk boek ik Vlogmas en dus 2020 ga eindigen. Ik wil altijd met een bijzonder boek eindigen…dus daar ga ik nog even over nadenken.

Daarbij, dat bleek al meteen op de eerste dag, heb ik niet alleen stripboeken! Uitgeverij Personalia stuurde me zowaar twee puzzels toe! Daar ga ik proberen ook wat leuks mee te doen.

Het is nog maar de derde dag, maar ik geniet van Vlogmas en hoop dat jullie dat ook doen! Laat zeker weten wat jullie ervan vinden, via de comments onder de video’s en/of in de live stream!

Leave a Reply

Related Post