De Stripvlogger Stripvlog Vlogmas dag 3: de live stream

Vlogmas dag 3: de live streamFeatured Video Play Icon

De eerste live stream van Vlogmas is een feit! En het was een succes. Als gast had ik Dirk van de Wiel, de maker van de strip Van 9 tot 5. Mede door de leuke comments van de kijkers, werd het een gevarieerde stream, die alle kanten op ging.

Uiteraard spraken we over Van 9 tot 5 en er kwamen ook verschillende vragen over. Daarnaast wilde Dirk graag iets vertellen over zijn favoriete strip: Jan, Jans en de kinderen. En er kwamen nog allerlei vragen binnen, over het wel of niet toevoegen van Vlaanderen aan Nederland en wat de juiste definitie van een frietje speciaal is. En natuurlijk of het friet of patat is!

Het werd een gezellige boel en mocht je het gemist hebben, geen nood! Je kan de stream naar hartenlust terug kijken 😉

Leave a Reply

Related Post