De Stripvlogger Stripvlog Vlogmas dag 8: It’s good to be the Khing!

Vlogmas dag 8: It’s good to be the Khing!Featured Video Play Icon

Uitgeverij Personalia stuurde een behoorlijk pakket voor Vlogmas, met maar liefst twee strip puzzels en 4 nieuwe stripalbums! Nu ben ik absoluut geen puzzelaar, maar ben toch aan de puzzel van Peter de Smet begonnen!

Slecht idee! Ik heb er absoluut geen geduld voor. Gelukkig mijn vrouw wel… Dan maar naar de strips. Nu is 4 strips wel erg veel, want ik moet ze ook nog lezen (naast mijn full-time baan en het maken van 31 video’s!), dus heb er twee uitgepikt, die ik erg tof vond!

Scarlet Edge van Anco Dijkman, een thriller van eiegn bodem, die zich afspeelt in Groningen. En De Man Die Geen Saxofoon Mocht Spelen, oftewel het Khing Experiment!

Thé Tjong-Khing vroeg 4 stripmakers om een strip te maken op basis van een verhaal. Geen beperkingen, iedereen mocht zich uitleven. En uiteraard Thé ook. Ja, it’s good to be Thé Khing! Want het resultaat is verrassend en erg mooi.

Leave a Reply

Related Post