De Stripvlogger Stripvlog Vlogmas dag 17: Live met Marc de Lobie

Vlogmas dag 17: Live met Marc de LobieFeatured Video Play Icon

Na twee live streams met striptekenaars, nu eentje met een uitgever, namelijk Marc de Lobie van Uitgeverij Syndikaat én Hanabi Publishers. Maar, Marc heeft ook wel het een en ander gedaan qua strips. Zo bedenkt hij regelmatig grappen voor Evert Kwok en hij heeft samen met Rik Wielheseen de strip Tara gemaakt.

Uiteraard Marc het nodige gevraagd over het uitgeven van strips, met interessante vragen van de kijkers. We hebben het gehad over de diverse strips uit het fonds van Syndikaat en uiteraard wat het komend jaar onder andere in petto heeft.

Het was een zeer prettige live stream! Nog eentje te gaan, alleen moet die nog gepland worden. Dus hou mijn socials en deze website in de gaten voor de aankondiging.

Leave a Reply

Related Post