De Stripvlogger Stripvlog Vlogmas dag 19: Thorgal

Vlogmas dag 19: ThorgalFeatured Video Play Icon

Ik ben voornamelijk Thorgal gaan lezen, omdat ik hoorde dat Grzegorz Rosinski ging stoppen en de reeks door gaf aan Fred Vignaux. Ik was benieuwd wat dit voor de reeks zou betekenen.

Dus ik las Aniël, het laatste album van Rosinski en wilde ook het eerste album wat Vignaux tekende lezen. Dus toen De Selkie aangekondigd werd, wilde ik die lezen. Alleen blijkt dat ik er eentje gemist heb en dit dus al het tweede album van Vignaux is.

Ondanks dat ik geen grote liefhebber ben, heb ik dit album wel met plezier gelezen. Interessant verhaal en mooi getekend. Wat dat betreft, zit de reeks wel goed. Alleen viel me op dat de rosse baard van Thorgal verdwenen is…maar goed, kleinigheidje.

Waarschijnlijk zal ik nog wel eens vaker iets van Thorgal gaan lezen. Ik heb begrepen dat het ook in Nederland een populaire reeks is, dus toch maar eens in de gaten gaan houden.

Leave a Reply

Related Post