De Stripvlogger Stripvlog Vlogmas dag 22: De zéér complete Baard en Kale!

Vlogmas dag 22: De zéér complete Baard en Kale!Featured Video Play Icon

Uitgeverij Arboris heeft inmiddels al 7 delen uitgegeven van de integrale van Baard en Kale. Het achtste deel in deze reeks is een bijzondere. Niet alleen gaan ze terug naar het allereerste begin van de strip, maar ook is deze een stuk dikker! Dik 350 pagina’s!

Een lijvig dossier, met name over de verschillende makers, waaronder uiteraard de bedenker van de figuren, Fernand Dineur, en de voornaamste tekenaar: Will. Maar ook met verhalen, die niet eerder in het Nederlands verschenen zijn. En natuurlijk propvol met prachtige strips, die de ontwikkeling van de strip goed laten zien.

Een must-have voor de liefhebbers van Baard en Kale!

Leave a Reply

Related Post