De Stripvlogger Stripvlog Vlogmas dag 28: De Beestenburcht

Vlogmas dag 28: De BeestenburchtFeatured Video Play Icon

Afgelopen zomer kwam ik eindelijk in bezit van het eerste deel van De Beestenburcht. Alleen al vanwege de cover, wilde ik dit album hebben. En nu is ook deel twee verschenen. Wat misschien nog wel indringender is, dan het eerste deel.

Allereerst: complimenten voor tekenaar Delep! Hij blaast iedereen omver met zijn debuut als striptekenaar! Elke pagina is het genieten van zijn werk. Alleen al daarom zou je deze albums steeds weer opnieuw lezen.

Maar ook scenarist Xavier Dorison (Undertaker, Aristophania) levert topwerk af, door het verhaal van George Orwell om te zetten naar een pakkende strip, die ontzettend herkenbaar is, je weet te raken en aan het lezen houdt! Zeker bij dit tweede deel, zat ik aan de bladzijden gekluisterd!

Een verhaal van geweldloos verzet tegen de onderdrukkende heerser. Een universeel verhaal en daarom zo herkenbaar. Dit is een strip die je niet mag missen!

Leave a Reply

Related Post