De Stripvlogger Stripvlog De laatste dag van Vlogmas

De laatste dag van VlogmasFeatured Video Play Icon

31 December 2020. De laatste dag van 2020, het jaar wat gedomineerd werd door een pandemie. Maar ook de laatste dag van Vlogmas, wat gelukkig een stuk leuker was 😉

Ik wil altijd het jaar eindigen met een klapper en dat is denk ik wel gelukt! Hoewel ik het in de titel en de thumbnail nog even geheim houdt, zal ik het hier wel verklappen: ik eindig Vlogmas 2020 met ‘Het goud van de zwendelaar’! Wat een fantastisch boek is dit!

Het verhaal is heel mooi opgebouwd, in 3 hoofdstukken, waarbij je pas aan het eind gaat zien hoe het nu allemaal zat. En de tekeningen zijn zo ontzettend mooi. Dit is echt een topper die niet mag missen in je stripcollectie.

Aan het eind van de video neem ik even de tijd om heel veel mensen te bedanken. Want ik maak de video’s dan wel alleen, maar uiteindelijk kan ik het niet alleen. En zeker bij Vlogmas heb ik gelukkig veel hulp gekregen!

Ik wens jullie allemaal een gezond en vooral normaal 2021, wat gevuld mag zijn met hele toffe strips! Ik ga even genieten van wat rust, maar kon in januari absoluut terug met nieuwe stripvlogs!

Leave a Reply

Related Post