De Stripvlogger Stripvlog De eerste van 2021!

De eerste van 2021!Featured Video Play Icon

Het dagelijks vloggen zit er zo in, dat ik na Vlogmas bijna niet kan stoppen. Dus nog eentje dan, om het af te leren 😉 Het eerste stripvlog van 2021!

Van het laatste stripboek wat ik in 2020 gekocht heb…nou ja, samen met twee andere albums. Ik heb heel veel strips opgestuurd gekregen voor Vlogmas, maar eentje zat er niet bij, het nieuwste album uit de reeks Tango.

Dus die maar besteld bij Eppo Strips in Eindhoven. Samen met twee albums van Het Godvrrgeten Eiland van Luc Cromheecke en Sti. Ik bedacht me na het bespreken van De Toet van Tut, het Nero hommage album van Cromheecke en Linthout, dat ik eigenlijk maar weinig albums van Luc Cromheecke heb, hoewel ik zijn tekenstijl erg leuk vind. Dat is nu goed gemaakt.

Tsja, Tango. Tijdens Vlogmas 2018, besprak ik het tweede deel uit de reeks en dat viel zo goed in de smaak, dat ik nu alle albums heb. Ook dit album is weer genieten! Wel merkte ik op, dat ze de aanpak over een andere boeg gegooid hebben…dat is alleen maar goed.

Op naar Tango deel 6!

Leave a Reply

Related Post