De Stripvlogger Stripvlog Tijd voor (Junior Press) comics!

Tijd voor (Junior Press) comics!Featured Video Play Icon

Een spontaan vlog, naar aanleiding van een spontane live stream afgelopen zaterdag, van Michael Minneboo. Die was erg leuk, met een spontane gast, Wilbert van der Steen, die een tijdje meedeed. Erg gezellig!

Niet verrassend ging het al snel over comics. Michael maakt regelmatig vlogs over de Junio Press comics, uiteraard voornamelijk de Spider-Man uitgaves 😉 Maar het gesprek ging op een gegeven moment over Witchblade en The Darkness. En dat deed me ergens aan denken…

Tot september 2014 was ik actief onder de naam Live Prog en maakte muziek recensie video’s op het gelijknamige kanaal. Daarna was ik even zoekende, per toeval bezig mijn inner geek te ontdekken en naar het Stripfestival Breda geweest. En ik heb toen een korte tijd onder de naam The Dutch Mallrat wat vlogs gemaakt over comics en geeky dingen. En onder die naam mijn eerste stappen gezet naar de strips!

Maar aanvankelijk las ik dus comics. Ik had me laten adviseren door Eppo Strips in Eindhoven en kocht daar een Spider-Man en Iron Man comic (Civil War, uiteraard vanwege de films…) En ik nam een soort van abonnement op een paar nieuwe Star Wars comics.

En ik kreeg op een gegeven moment ene stapel strips en comics. En daar zal onder andere een comic van The Darkness bij. Die vond ik erg gaaf, vooral de cover, maar ook het verhaal. Helaas is het bij die ene gebleven.

Maar door de live stream, besloot ik in mijn archief te duiken en wat comics boven water te halen en die te gaan lezen. En je weet hoe dat gaat…dan krijg ik ineens een idee om een vlog erover te gaan maken…

Vergeet je niet op het kanaal van Michael Minneboo te abonneren: https://www.youtube.com/user/MikesWebs

En natuurlijk ook zijn Engelstalige kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCHGVraAOitRPZm_9attMlOQ

Leave a Reply

Related Post