De Stripvlogger Blog YouTube studio #2

YouTube studio #2Een drukke week in huize Stripvlogger!

Allereerst verf gekocht. Natuurlijk wel een dingetje om de kleur te bepalen. Ik kan je zeggen, dat de kleur bepaald is, met de hulp van een Robbedoes album! Namelijk Robbedoes en de erfgenamen. Op het laatste moment ook besloten om het plafond toch maar mee te nemen. Dus ook witte tex gehaald.

Afgelopen dinsdag- en woensdagavond dus het plafond gewit 🙂 Een lastige klus, maar…het ziet er mooi uit.

Gisterenavond begonnen aan de muren. Eerst alles netjes afplakken en dan schilderen.

Het was een flinke klus, maar met wat goede muziek erbij, werkt het wel lekker 😉 Alles bij elkaar een 3 uurtjes geschilderd en daarmee zit de eerste laag er op. Vanavond de tweede laag en dan ben ik heel benieuw naar het eind resultaat, morgenochtend.

Als het verven klaar is, de nieuwe stopcontacten op de wanden schroeven, de planken weer terughangen en alles goed stofzuigen en afnemen. En dan het leukste! De kasten opbouwen!

Maar dat is voor een volgend blog 😉

Leave a Reply

Related Post