De Stripvlogger Stripvlog De eerste live stream van 2021

De eerste live stream van 2021Featured Video Play Icon

Het was mijn voornemen om in 2021 elke maand minstens één live stream te doen. Door alle werkzaamheden voor de nieuwe studio, is het in januari niet gelukt. Maar gelukkig in februari wel!

Toen de studio klaar was, wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk video’s gaan opnemen. Maar ik wilde ook de studio wel even netjes introduceren. Dus besloot ik afgelopen donderdag om dit weekend een live stream te gaan doen…Enigzins spontaan 😉

Dus vanochtend de laptop aangezet en het één en ander over de studio verteld, uiteraard de studio laten zien en uitleg gegeven bij de indeling van de kast. En de rest van de stream vooral vragen beantwoord! Dat vind ik vooral erg leuk! En zelf ook nog wat tips gekregen, want uiteraard kwam Wandavision voorbij (redelijk spoiler vrij) en ik kreeg de tip om de comic Vision van Tom King te gaan lezen. Dat ben ik zeker van plan om te gaan doen!

Al met al een gezellige stream, ondanks dat ik hem in mijn eentje deed. Wie weet doe ik deze maand nog wel een stream, maar dan samen met iemand…want ik had gezegd ‘minstens één per maand’ 😉

Heb je hem gemist…geen nood! Je kan hem op je gemak terugkijken 🙂 Veel kijkplezier!

Leave a Reply

Related Post