De Stripvlogger Stripvlog De Ridder en de T-Rex

De Ridder en de T-RexFeatured Video Play Icon

Het derde deel van de strip De Ridder is verschenen, met als titel ‘Relax, T-Rex! En een prachtige cover…wederom! Ik heb deze keer het album rechtstreeks bij Frodo de Decker besteld, met als bonus een mooie signeertekening in het boek. Ik vind het zeker belangrijk om in deze tijden niet alleen stripwinkels te steunen, maar zeker ook de stripmakers.

Het derde deel van De Ridder staat weer garant voor 48 pagina’s lang lachen! Net als in de voorgaande delen weer heel wat cameo’s van bekende stripfiguren, maar ook van film en TV. Er zitten verschillende leuke vondsten in!

Signeer tekening in mijn boek

Ik wil natuurlijk niet teveel weggeven, want a) ik wil natuurlijk ook dat je mijn vlog kijkt en b) dat je het boek gaat kopen en dus niet alles al weet. Maar eentje wil ik wel even noemen: Xena, the warrior princess! Die serie keek ik vroeger en vod ik geweldig! En dan vind ik het erg tof dat Frodo er zelfs meerdere grappen mee maakt.

Maar ook, iets wat ook heel populair is in strips, teruggaat naar de jeugd van De Ridder. Er zitten allerlei herkenbare zaken in, wat het alleen maar leuker maakt. En alles is prachtig getekend! Met veel detail!

We mogen weer naar de stripwinkel! OK, alleen om een bestelling op te halen, maar toch…veel beter dan via de onpersoonlijke post. Nu kun je in ieder geval even contact hebben en dat is heel kostbaar in deze tijd.

Leave a Reply

Related Post