De Stripvlogger Stripvlog Man en Paard liggen dwars

Man en Paard liggen dwarsFeatured Video Play Icon

Voor Vlogmas, stuurde uitgeverij Personalia een aantal albums op. Helaas kon ik ze niet allemaal bespreken, maar ik was toch wel benieuwd naar de twee die ik alleen maar even liet zien.

Dus recentelijk begonnen aan Man en Paard van Mestrik. Ik had in een comment bij de Vlogmas video al gelezen dat deze heel erg grappig was en daar is geen woord van gelogen! Een heerlijk absurde strip!

Een strip over een man en een paard (duh!), die achter een witte draak aan zitten. Maar die weet steeds uit hun handen te blijven. Leuk detail aan de draak: hij is vegetariër. Tussen de jacht door, komen ze allerlei wonderlijke figuren tegen en maken ze van alles mee.

Het lijkt op één pagina grappen, maar er zit wel een lijn in het boek, wat het niet alleen leuker maakt, maar ook knap dat Mestrik alles zo weet te vertellen.

Ik heb er van genoten!

Leave a Reply

Related Post