De Stripvlogger Stripvlog Dit kun je verwachten bij Daedalus

Dit kun je verwachten bij DaedalusFeatured Video Play Icon

Zie dit als een bonus video. Toen ik een bestelling ophaalde bij Eppo Strips in Eindhoven, kreeg ik de kwartaalfolder van uitgeverij Daedalus er bij. En die zag er wel heel mooi uit. Dus het leek me leuk om deze folder aan jullie te laten zien, voorzien van mijn commentaar 😉

Vlogmas bracht een paar verrassingen voor me, namelijk twee uitgeverijen, waar ik niet eerder iets van besproken had, pikten mijn bericht op en stuurden me wat boeken toe. De albums van de reeks Het Venijn haalde de top3! En ook de andere albums die ze gestuurd hadden, vielen goed in de smaak.

Dus een kijkje in het verdere aanbod van Daedalus is zeker welkom! En ik heb al een paar titels gezien, die ik zeker wil gaan lezen. De eerste die ik ga halen, is Alice Matheson. Ik heb die al eerder gezien en was erg nieuwsgierig ernaar. Een duister verhaal over een seriemoordenares in een ziekenhuis, die in een soort zombie apocalypse terechtkomt. Het laatste deel is inmiddels uit, dus ik kan aan een complete reeks beginnen 🙂

Ook de western Jeremiah Johnson lijkt me wel wat. De tekeningen zien er veelbelovend uit en het verhaal spreekt me wel aan. Een verhaal wat waargebeurd is en verfilmd, met Robert Redford in de hoofdrol. De hoofdpersoon in de strip heeft ook wel wat weg van Redford, wat niet geheel verrassend is.

Zo zijn er nog meer reeksen, waarvan het tekenwerk me aanspreekt en het genre/onderwerp. Dus de komende tijd ga ik hier eens induiken.

Uiteraard ben ik benieuwd wat jullie aanspreekt in dit overzicht. Laat het wetens als comment onder dit bericht of onder de video op mijn YouTube kanaal.

Leave a Reply

Related Post