De Stripvlogger Stripvlog Sky Doll, geen speeltje voor kinderen

Sky Doll, geen speeltje voor kinderenFeatured Video Play Icon

Ik zeg het niet zo vaak meer, maar ondanks dat ik al 6 jaar bezig ben met mijn ontdekkingsreis door de wereld van de strips, is deze nog steeds gaande. Er zijn nog meer dan genoeg strips te ontdekken en dank zij Silvester Strips, maak ik nu kennis met de reeks Sky Doll.

Nou ja, met een soort van buitenreeks album. De Lacrima Christie collection is het tweede deel van een serie albums, waarbij verschillende tekenaars een kort verhaal in de reeks Sky Doll maken. Deze verhalen zijn geschreven door de makers van de reeks Sky Doll, Alessandro Barbucci en Barbara Canepa. Een bijzondere en afwisselende collectie verhalen.

Het boek is prachtig vormgegeven, met een mooie cover en een extraatje in de vorm van een klein dossier en pagina grote tekeningen. En zes zeer verschillende verhalen, dat wil zeggen, qua tekenstijl.

Nu ben ik niet bekend met deze reeks, dus ik ken de achtergronden niet helemaal, dus ik heb ditmaal voornamelijk naar de tekeningen gekeken. Maar natuurlijk heb ik ook even naar de hoofdreeks gekeken en die ziet er wel goed uit!

Maar goed, ik vind heel veel strips leuk, maar niet alles. Dat kan natuurlijk ook niet. En hoewel ik voornamelijk vlogs maak van de strips die ik zelf tof vind, ga ik een uitdaging niet uit de weg en zal zeker ook boeken bespreken, die niet per se voor mij zijn, maar wel erg goed/interessant.

Leave a Reply

Related Post