De Stripvlogger Stripvlog Een stapel strips van…

Een stapel strips van…Featured Video Play Icon

Het heeft even geduurd voor er eindelijk weer een nieuwe video kwam. Mijn gezondheid liet me een beetje in de steek, nog steeds eigenlijk. Ik heb momenteel erg weinig energie 🙁 Afgelopen week wilde ik weer een paar vlogs opnemen, maar dat liep niet zo lekker, dus liet ik het zitten, tot ik me beter zou voelen.

Maar, ik bekeek de opnames van één vlog en dat zag er eigenlijk wel goed uit. Dus heb ik deze gemonteerd en bij deze…een lange video vol met strips, zeven in totaal. Strips voor jong en oud…er

Zo nu en dan komen er een flink aantal vervolg-strips uit en het gebeurt wel eens dat Silvester Strips die dan ineens opstuurt. Omdat het strips zijn, waar ik eerdere delen al van besproken heb, ga ik er wat sneller doorheen.

Hoewel ik zelf niet per se liefhebber of lezer ben van de strips, zitten er zeker we leuke tussen. En ook stripmakers, waar ik wel liefhebber van ben, zoals Thierry Capezzone, die de strip Pol tekent. Ik heb hem een paar jaar geleden ontmoet, hele vriendelijke man. En hij maakt naast Pol prachtige tekeningen van onder andere Robbedoes.

Ook Frigiel en Fluffy mag ik graag lezen. Wederom een paar jaar geleden, heb ik Frigiel ontmoet, toen hij signeerde in Brussel. Sympathieke jongeman, een fervent Minecraft speler en YouTuber en eentje die de kans heeft gekregen om zijn eigen personage om te zetten in een strip. Wat mij betreft de beste Minecraft strip, die er is.

Ook Donjon zit er weer bij. Eigenlijk is het niks voor me, maar elk album wat ik lees, vindt ik eigenlijk toch best wel leuk. Dus je weet maar nooit wat voor leuks een strip te bieden heeft. Daarom lees ik ook strips, die ik misschien niet snel zou kopen.

Ondertussen hoop ik dat het beter gaat en dat ik dit weekend weer nieuwe vlogs kan gaan opnemen, want ik heb er wel zin in!

Leave a Reply

Related Post