De Stripvlogger Blog Waar blijven de nieuwe vlogs?

Waar blijven de nieuwe vlogs?Mijn laatste vlog postte ik op 9 april en sindsdien is het helaas stil gebleven. Het leek me goed om even te laten weten wat de reden daarvan is.

Gelukkig niks ernstigs! Ik zit momenteel ziek thuis en ben vooral erg moe. Daardoor heb ik helaas te weinig energie om nieuwe vlogs op te nemen. Daar baal ik wel een beetje van, want ik heb twee vlogs voorbereid om op te nemen, maar die liggen dus even stil.

Het lastige is, dat ik veel slaap en ook weinig energie heb om te lezen. Hopelijk gaat het snel beter, zodat ik de draad weer op kan pakken. In ieder geval ga ik kijken of ik zo nu en dan wat blogs kan posten, zodat ik toch iets van strip gerelateerde content kan brengen 🙂

Live streams zitten er helaas voorlopig ook niet in. Maar…er liggen wel wat leuke dingen in het verschiet!

Ik ben benaderd door GO-FM, de streekomroep van Midden Zeeuws-Vlaanderen, uit mijn geboorteplaats Terneuzen. Naar aanleiding van mijn vlog over de western Sonora en de link die ik daarin legde naar de platen- en muziekwinkel Sonora uit Terneuzen, zagen zij een gelegenheid om mij wat vragen te stellen en ik mag uiteraard wat over strips gaan vertellen!

En…zet zaterdag 8 mei, om 19:00 in je agenda (mocht je dit nog niet gedaan hebben), want dan komt er op mijn YouTube kanaal een speciaal evenement! Een speciale livestream! Ik hoop dat ik snel meer kan vertellen hierover, dus hou deze pagina en mijn socials in de gaten!

Dat is even de update voor nu. Hopelijk heb ik snel weer vlogs voor jullie. Er komt in ieder geval nog een blog aan, waarbij ik een strippagina onder de loep neem, uit een album wat ik recent las.

Leave a Reply

Related Post