De Stripvlogger Stripvlog Een vriendelijke verpleegster

Een vriendelijke verpleegsterFeatured Video Play Icon

Hopelijk hoeft het niet, maar stel dat je toch naar het ziekenhuis moet gaan. Dan verwacht je dat je goede verzorging krijgt, toch? Bekwame artsen en vriendelijke verpleegsters. Wel, hopelijk kom je niet terecht in het ziekenhuis waar verpleegster Alice Matheson werkt…

Ha, eindelijk is er weer een nieuw vlog! Ik ben er lang mee bezig geweest, aangezien ik ziek thuis zit en weinig energie heb. Maar het is gelukt en dat voelt goed! En een vlog over een strip, waar ik niet perse een vlog over hoefde te maken. Maar eentje waar ik wel heel benieuwd naar was.

Nu ben ik niet echt een horrorliefhebber en heb maar enkele horror films en strips in mijn collectie, maar deze sprak me wel aan. Juist vanwege de ziekenhuis setting.

Het eerste deel beviel me wel goed. In de reeks Magiërs, was ik al vertrouw met de scenario’s van Jean-Luc Istin en die lazen erg fijn, dus alleen al daarom wilde ik deze graag lezen. Maar ook de tekeningen van Philippe Vandaële zijn erg prettig, dus zeker van genoten.

Alice Matheson is een reeks, die ik zeker helemaal ga lezen! Ik denk niet dat ik van elk album een vlog ga maken, maar misschien wel van het laatste deel. Maar goed, dan kan nog wel een tijdje duren. In ieder geval hoop ik dat er binnenkort weer meer vlogs gaan komen. Het begin is er in elk geval 😉

Leave a Reply

Related Post