De Stripvlogger Stripvlog Het 600ste stripvlog

Het 600ste stripvlogFeatured Video Play Icon

Toen ik eind 2014 de eerste video’s maakte over stripboeken, verwachtte ik dat ik het een paar jaar zou doen. Maar ik had de kracht van de stripboeken onderschat, want ruim 6 jaar later, maak ik nog steeds video’s over stripboeken.

Er is veel gebeurd in de afgelopen 6 jaar. Ik zal hier geen opsomming doen, maar naast de stripvlogs, heb ik ook veel interviews gedaan, zelfs bij verschillende stripmakers op bezoek geweest. Festivals bezocht en reportages gemaakt. Live streams gedaan. Tweemaal Vlogmas.

In de afgelopen 6 jaar is de Stripvlogger uitgegroeid van “wie is die gast” tot “Hey, daar is de stripvlogger!” De Stripvlogger is een soort van vaste waarde in de Nederlandse stripwereld geworden. En misschien ook een klein beetje in Vlaanderen 😉

Het is niet altijd makkelijk geweest en er zijn verschillende momenten geweest, dat ik wilde stoppen. Maar daar waren stripmakers en kijkers van mijn vlogs, die me toch op de been hielden. En mede dank zij hen, kan ik deze mijlpaal nu vieren. Dus als De Stripvlogger uitgegroeid is tot de grootste vlogger over strips, dan is dat dank zij de steun van iedereen die mijn video’s kijkt en comments achterlaat. Dank jullie wel!!

Dus…wat gaan we doen met deze twee mijlpalen? Eerlijk gezegd niet heel veel. Mijn gezondheid is nog niet helemaal op peil en er zijn nog te veel beperkingen om iets leuks te doen.

Wel heb ik veel werk gestopt in dit 600ste vlog, uiteraard een mooi boek hiervoor uitgekozen. En misschien ga ik kijken of ik op 25 mei, de dag dat ik exact 6 jaar als Stripvlogger werk, een live stream ga doen op mijn YouTube kanaal. Mocht ik dat gaan doen, zal ik dit tijdig melden op mijn socials.

Leave a Reply

Related Post