De Stripvlogger Stripvlog Sngfstvl & Strips

Sngfstvl & StripsFeatured Video Play Icon

Tsja…we moeten nog een tijdje wachten, voordat we weer naar een stripfestival kunnen. Maar deze week (18 t/m 22 mei) wordt wel weer het Eurovisie Songfestival gehouden. En daar heb ik een vlog over gemaakt. Nou ja…soort van 😉

Ik had een ander album in gedachten voor mijn 601ste vlog, maar ik wilde toch wel voor het begin van het songfestival een vlog maken over de uitgave Sngfstvl & Strips, gemaakt door Margreet de Heer en Dolly Bellefleur. Het is geen stripboek, maar ook geen stripglossy, maar een beetje van beide. In ieder geval goed gevuld met heel veel strips!

Maart 2020 verscheen er een Stripglossy met als thema het songfestival, waarbij Margreet de Heer de gasthoofdredactrice was en eigenlijk een beetje de vrije hand kreeg. Omdat er zoveel ideeën waren, was het de bedoeling dat de Sngfstvl & Strips al vorig jaar zou verschijnen. We weten waarom dat niet zo was.

Maar omdat dit jaar het songfestival wel doorgaat, is hij er dan eindelijk. Uiteraard gevuld met strips over het songfestival, een interview met Jeangu Macrooy, die Nederland mag vertegenwoordigen en een leuke strip over de samenwerking tussen Margeet de Heer en Dolly Bellefleur. En nog veel meer!

Dus…koop hem voor alle songfestival dingen, koop hem voor de strips of koop hem niet (als je echt niet van het songfestival houd). Maar eerlijk is eerlijk, het is een hele toffe uitgave geworden!

Leave a Reply

Related Post