De Stripvlogger Vlog Stad van Klei, (en) een jubileum!

Stad van Klei, (en) een jubileum!



Featured Video Play Icon

Tien jaar geleden maakte Milan Hulsing zijn eerste graphic novel. Een verhaal wat hij schreef terwijl hij in Caïro (Egypte) woonde en waar dit verhaal zich ook afspeelt. Tijd dus voor een jubileum!

Maar…vandaag nog een jubileum! Namelijk 6 jaar De Stripvlogger!Maar daarover later meer. Eerst even de aandacht voor Stad van Klei, want kort nadat ik dit boek bij Michael Minneboo vond, bracht Scratch Books een prachtige nieuwe versie van dit boek uit!

Deze nieuwe versie is een mooie hardcover en groter van formaat. En meer inhoud! Maar daar buiten, het verhaal wat Milan Hulsing in Stad van Klei brengt, is prachtig. Hoe een ogenschijnlijk simpel plan zo uit de hand kan lopen, dat het iemand tot waanzin drijft.

De manier waarop Milan zijn verhaal in beeld brengt, deed me een beetje denken aan de film Inception. Hij gebruikt twee kleurstellingen om de realiteit en de fantasiewereld aan te geven. Maar je moet dus tijdens het lezen wel opletten, zodat je weet wat wat is.En het verhaal leest erg prettig.

Erg mooi dat Scratch Books nu dit boek de uitgave geeft, die het verdient!

Een jubileum boek bespreken op mijn eigen jubileum! Yay! Al 6 jaar ben ik werkzaam als De Stripvlogger. Toen ik begon, moest ik iedereen uitleggen wie ik was en wat ik deed. Inmiddels hoeft dat niet meer en weet eigenlijk iedere stripliefhebber in Nederland en België wel wie ik ben.

Ongelooflijk dat ik het al zo lang vol houd! En absoluut nog geen plannen heb om te stoppen. Hoe lang ik nog door ga, weet ik niet, maar voorlopig vind ik het nog steeds erg leuk om te doen, ondanks de moeilijke tijden, die ik ook gehad heb. En zo lang als mensen het leuk vinden om naar mijn video’s te kijken, zo lang probeer ik zeker door te gaan.

Zowiezo heb ik nog een aantal dingen, die ik graag wil doen! Vooral interviews! Het liefst straks weer persoonlijk, maar zeker ook nog wel via de live streams. Helaas heb ik nog weinig geluk met de buitenlandse stripmakers, maar ik blijf net zo lang proberen, tot er iemand ja zegt 😉

Dank jullie wel, want door jullie steun heb ik het zo lang kunnen vol houden!

Leave a Reply

Related Post