De Stripvlogger Stripvlog Even bijpraten…

Even bijpraten…Featured Video Play Icon

Hoewel er flink wat video’s op mijn kanaal zijn verschenen, was het op deze plaats vrij stil. Dat geld ook voor mijn facebook pagina. Tijd dus, om even bij te praten. Maar ook…er is eindelijk weer een nieuw stripvlog!

Eind mei heb ik een hele middag besteed aan het opnemen van twee nieuwe vlogs. Om uiteindelijk het meeste materiaal in de prullenbak te gooien. Het lukte me niet om goed uit mijn woorden te komen. Eentje was uiteindelijk wel gelukt, mijn vlog over De Yeti’s, het nieuwe stripalbum van Gerard Leever.

Ondertussen zat ik privé met een paar dingen én kreeg ik een uitnodiging van Michael Minneboo, om mee te doen aan Vlogweek. Het idee van Vlogweek was simpel: een vlog filmen, minimaal 30 seconden en dezelfde dag uploaden.

Normaal film ik een vlog, ga deze monteren en dan uploaden en op een vast moment online laten komen. En daar ben ik dan vlot een paar uur mee bezig! Dus dit was uit mijn comfort zone. Eigenlijk binnen een uur een vlog maken. Omdat ik een beetje vastzat met mijn reguliere vlogs, leek me dit wel een goed plan, om wat uit mijn routine te komen en hopelijk nieuwe energie te krijgen voor mijn reguliere stripvlogs.

Dus van maandag 31 mei tot en met zondag 9 juni, verschenen er elke dag vlogs, die ik ‘s avonds maakte en uploadde. Eentje heb ik er gemist, wegens omstandigheden. Ik hoopte ondertussen ook te kunnen werken aan het vlog wat ik al opgenomen had, maar dat lukte niet, dus heb ik dat gisterenavond gedaan…en die staat nu dus online 🙂

Afgelopen zondag heb ik ook nog bezoek gehad van Robin Schouten, die me kwam interviewen voor zijn rubriek in de Eppo, “De boeken kast van…” Dat is natuurlijk ook een hele eer!

Inmiddels heb ik al weer wat nieuwe vlogs opgenomen en die ga ik snel monteren, zodat jullie deze ook kunnen gaan zien. Twee sciencefiction albums, Lynx en Europa en het 7e deel van de prachtige reeks Kinderen in het verzet.

Leave a Reply

Related Post