De Stripvlogger Vlog Zomer-Tijd

Zomer-TijdFeatured Video Play Icon

Hoewel de lente eigenlijk meer op de herfst leek, zitten we inmiddels al volop in de zomer…nou ja, de tropen! OK, ondertussen wel iets verkoeling gehad, maar het was behoorlijk warm. En dat terwijl de eigenlijke zomer nog moet komen!

Geïnspireerd door de dagboek vlogs van Michael Minneboo, besloot ik ook weer eens een soort bijpraat vlog te maken. Omdat ik achter de schermen erg druk ben en toch even wil laten weten/zien, hoe druk.

Een ding wat ik eigenlijk een beetje vergeten ben te melden in de video (en dus blij ben dat ik via mijn blog wat aanvullingen kan geven…in de hoop dat ze gelezen worden…), is dat ik ook steeds meer social media moe aan het worden ben.

De stroom aan informatie en weetjes is eindeloos en ik probeer mijn energie vooral te richten op het maken van mijn vlogs. Ik ben al gestopt met Twitter, post vrij weinig op Facebook. Zelfs mijn Ko-Fi pagina, waar men via micro donaties mij kan steunen, wordt al een tijd niet meer up-to-date gehouden.

Geen onwil, maar te weinig tijd en energie…de enige media waar ik wel actief blijf, uiteraard YouTube (duh!) en Instagram. Omdat ik het leuk vind om plaatjes te delen. En ik probeer mijn website zo goed mogelijk bij te houden…

Maar goed…dit wilde ik gewoon even kwijt ­čÖé

Leave a Reply

Related Post