De Stripvlogger Stripvlog De familie van Marshal Bass

De familie van Marshal BassFeatured Video Play Icon

Na lange tijd eindelijk weer een heel nieuw vlog gefilmd. En eindelijk geeft dit weer een beetje plezier en energie. Zoveel boeken om uit te kiezen en dan gekozen voor de nieuwe Marshal Bass. Alleen al vanwege de cover!

Nu hebben alle delen pakkende, mooie covers. Deze reeks is zeker één van mijn favoriete westernstrips, ik lees de verhalen erg graag, omdat ze goed geschreven zijn. En prachtig getekend! Ook in het zesde deel, Los Lobos, is het weer genieten van de prachtige platen van Igor Kordey.

Wat ik bijzonder blijf vinden, is dat drie stripmakers, Igor Kordey (tekeningen), Darko Macan (scenario) afkomstig zijn uit Kroatië, en Nikola Vitkovic (inkleuring) uit Servië en dat zij zo’n toffe western strip maken! En elk deel wordt alleen maar beter!

Toch is dit zesde deel extra bijzonder, omdat eerlijk gezegd, Marshal Bass zelf een kleinere rol heeft. In de voorgaande albums is zijn gezin regelmatig in beeld gekomen, maar het ging toch vooral om Bass, die achter outlaws aan zat. Maar in Los Lobos speelt zijn familie een hoofdrol! En dat wordt erg goed gedaan.

Er gebeuren dingen, die wij ons heden ten dage niet voor kunnen stellen, maar dat is het oude Wilde Westen…de normen en waarden waren heel anders. Maar dat draagt bij tot een bijzonder verhaal over familie, vol drama, spanning en actie!

Leave a Reply

Related Post