De Stripvlogger Stripvlog Uit het archief: mijn allereerste stripvlog!

Uit het archief: mijn allereerste stripvlog!Featured Video Play Icon

Ergens in november 2014 besloot ik om een video te maken, waarin ik wat vertel over een stripboek. Hoewel ik een paar weken eerder gestopt was met een YouTube kanaal waarin ik al recensie video’s bracht, waren die Engelstalig en gingen over muziek. Dus ik stapte uit mijn comfortzone.

Het boek wat ik besprak, was het eerste deel van de nieuwe reeks J.ROM – Force of Gold. Ik had de social media campagne opgepikt en het leek me leuk om daar een video over te maken. Let wel, ik noemde het toen nog geen ‘stripvlog’. Die term zou ik pas ruime een half jaar later gaan gebruiken.

Deze video plaatste ik op mijn toenmalige YouTube kaanaal, wat inmiddels al jaren niet meer bestaat. Omdat deze video dus mist op mijn Stripvlogger kanaal, heb ik deze alsnog, zo’n 7 jaar later, alsnog toegevoegd.

Leave a Reply

Related Post