De Stripvlogger Stripvlog De vernieuwingen gaan verder

De vernieuwingen gaan verderFeatured Video Play Icon

Ik loop al weer een paar updates achter, merk ik…het blijft lastig om allerlei kanalen bij elke nieuwe video weer bij te werken. First World Problems, natuurlijk, maar toch. Dus mijn laatste vlog zie je boven aan en hier even de vlogs die ik gemist had:

Vier van Hum – Uitgeverij Hum! had een aantal albums opgestuurd en daar zaten zeker een aantal mooie en bijzondere tussen.

De Slang en De Speer – Leeg Huis – Het tweede deel van het meesterwerk van Hub (Okko, Aslak) en een vlog wat niet veel kijkers trok. Waarom is mij eigenlijk nog steeds niet duidelijk, maar daar heb ik het wel even over in mijn nieuwste vlog…wat je dus boven dit artikel vindt 😉

Goed, laat ik het verder daar niet over hebben, maar wel over de vernieuwingen. Want ik was 2022 begonnen met verschillende zaken anders te doen. En dat gaat nog steeds goed. De druk is wat minder, maar ik heb nog steeds een achterstand, dus het heeft nog even tijd nodig. Maar er zijn inmiddels al een paar Robbedoes vlogs gemaakt en deze week (lees: morgen) komt er weer eentje.

Maar ook de post/unboxing/uitpak vlogs doe ik voortaan anders! Tsja, nu kan ik daar wel over gaan vertellen, maar de video waarin ik dit voor het eerst doe…is de video die boven dit artikel staat. Maar dat had je vast al wel begrepen 😉

Eigenlijk is het een mix van wat mijn vriend en collega Michael Minneboo doet en hoe ik het zelf deed. Sommige boeken duik ik meteen even in, onbevangen en laat gewoon wat zien en vertel wat ik tegenkom. En bepaalde boeken lijken me interessant of tof en daar laat ik weinig tot niks van zien, omdat ik daar wel een volledig vlog over zal maken. Goh, heb ik het toch verteld…

Maar goed, kijk vooral de video en dan weet je genoeg. En ik ga nu snel verder met het uploaden van een nieuwe Robbedoes vlog voor morgen 😉

Leave a Reply

Related Post