De Stripvlogger Vlog Een dagje vloggen met Jacarrino

Een dagje vloggen met JacarrinoFeatured Video Play Icon

Ik had eerder al een post gemaakt van mijn deelname aan de podcast van Jacarrino’s Advertising Heroes. Maar na de podcast gingen we gezellig naar Stripboekhandel De Noorman in Arnhem, om daar te vloggen. Ook nog een hapje eten en nog even naar de platenwinkel, alleen daar heb ik niet gefilmd.

Dus is hier dan mijn vlog van die dag! Het was ontzettend tof om samen met iemand anders te vloggen, samen en toch ook gewoon je eigen ding te doen en dan de twee video’s te zien, waarin je elkaar aan het werk ziet. Dit is iets wat ik hopelijk nog wel eens vaker wil doen!

Maar het leverde nog twee video’s op, want toen wij in De Noorman aan het vloggen waren, was daar toevallig Roos in ‘t Velt, die trots vertelde dat ze een kinderboek heeft mogen illustreren en dat ze altijd haar schetsboek bij had. Daar wilde ik natuurlijk wel een kijkje in nemen. Het resultaat zie je hier: https://www.youtube.com/watch?v=HDbecH6thoI.

En ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis, nadat ik in zo’n gezellige stripwinkel was! Waar ik mee thuis kwam, zie je in dit vlog: https://www.youtube.com/watch?v=xJTmkpmb5f4.

Leave a Reply

Related Post