De Stripvlogger Reportages Eindelijk weer naar de Stripdagen in Haarlem!

Eindelijk weer naar de Stripdagen in Haarlem!Featured Video Play Icon

Zo, en dan zijn we alweer een maand na mijn laatste update op de website. En er is een hele hoop gebeurd, de afgelopen tijd. Daar zal ik nog op terugkomen…maar eerst: De Stripdagen Haarlem zijn er eindelijk weer! En die kon ik natuurlijk niet laten schieten, dus ben ik de eerste van de twee (of drie?) beursdagen geweest.

Nu zijn de Stripdagen altijd een feest om te zijn, maar deze editie werd nog iets specialer, omdat er ook een toffe meet was met collega-vloggers Michael Minneboo, Jacarrino (Bammerdebam) en Marvin Lancel (De Stripverzamelaar), maar ook Michel van Dutch Lines was er en instagrammers Kikkercomics, Djeroon en Dutch Commic Collection. Gezelligheid alom en uiteraard onder het genot van den drankje even gezellig bijgekletst.

Dus ik heb uiteindelijk veel minder gefilmd dan ik normaal doe en dus een kortere vlog, maar dat geeft niet. Juist de contacten met alle mensen, die ik gezien en gesproken heb, maakt deze editie de tofste ooit voor mij!

Ter afsluiting zijn we met een paar man heerlijk Indonesisch/Surinaams gaan eten (ik had een heerlijke Roti Massala Kip) en daarna weer met de trein naar huis…lekker nagenieten!

Leave a Reply

Related Post