De Stripvlogger Blog Wordt lid van De Stripvlogger!

Wordt lid van De Stripvlogger!Featured Video Play Icon

OK, dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar ja, sinds kort kun je lid worden van mijn YouTube kanaal!

Al geruime tijd heb ik een Ko-Fi pagina, waar men een kleinigheid kan doneren om mij te steunen. Ik heb in de loop van de tijd al een paar donaties gehad en daar ben ik erg dankbaar voor. Maar ik wil graag meer doen, dan dank je wel zeggen. En sinds kort geeft YouTube wat meer mogelijkheden aan kijkers, om mijn kanaal te steunen.

Lidmaatschappen is daar één van. Er zijn drie niveau’s en elk komt met zijn eigen extra’s. In de video hierboven leg ik alles uit, dus zal ik het hier niet herhalen.

Naast lidmaatschappen is het ook mogelijk om eenmalig iets te doneren via de ‘Bedankt’ button onder mijn video’s. Dit als je me wel wil steunen, maar geen lid wil worden.

Nu is het niet altijd mogelijk om financieel te steunen (geloof me, dat weet ik maar al te goed!), maar je kan bijvoorbeeld mijn video’s delen via je sociale netwerken. Op deze manier zien mensen mijn vlogs, die ze misschien anders niet zien.

Alle kleine beetjes helpen en alle hulp wordt ontzettend gewaardeerd!

En tegelijk ben ik hiermee wel een stuk drukker, door vlogs anders te plannen en exclusieve content te maken en dat gaat dan weer af van de tijd om de website te updaten 😉

Leave a Reply

Related Post