De Stripvlogger Stripvlog Heden Verse Vis en…

Heden Verse Vis en…Featured Video Play Icon

het laatste deel van De Kronieken van Amoras, De zaak Sus Antigoon #2. Twee toffe strip albums van het duo Marc Legendre en Charel Cambré. Nu ben ik heel groot liefhebber van het werk van beide heren, dus absoluut niet objectief 😉

Ik heb inmiddels al zoveel vlogs gemaakt over zowel Amoras als De Kronieken van Amoras, dus je hebt er vast wel een of meer gezien en dan weet je vast dat ik een groot liefhebber van deze reeks ben. Juist omdat hier verhalen komen, die passen in de wereld van Suske en Wiske die we kennen, maar nog niets van wisten.

Zoals Sus Antigoon. In de Suske en Wiske albums zien we hem alleen als spook. Maar wie was de mens Sus Antigoon? Dat zie je in deze strip.

Dan Heden Verse Vis…dit is totaal iets anders…hierin zijn Marc Legendre en Charel Cambré zelf de hoofdrol spelen! Een hilarische strip, waarin ze besluiten naar Spanje te rijden, om daar te brainstormen over een geweldige strip. En uiteraard gaat deze reis niet zonder de nodige ontmoetingen en gebeurtenissen.

Humor van de bovenste plank, ze schetsen een beeld van het leven van een stripmaker, wat behoorlijk herkenbaar is en hoewel ze van alles en iedereen op de hak nemen, sparen ze zichzelf absoluut niet.

Prachtig getekend en heerlijk om te lezen, Heden Verse Vis is absoluut een must-have!

Leave a Reply

Related Post