De Stripvlogger Stripvlog De Verboden Haven – een gok, die een parel opleverde…

De Verboden Haven – een gok, die een parel opleverde…Featured Video Play Icon

Uitgeverij Hum! brengt met regelmaat hele bijzondere en prachtige boeken uit. En soms nemen ze een gok, door een album in het Nederlands te gaan uitbrengen. Die gok namen ze met de Italiaanse graphic novel De Verboden Haven. En nu dit boek uit is (en ik het gelezen heb!) kan ik zeggen dat dit een ware parel is!

Ik ben blij dat Hum! de gok genomen heeft, want dit is een ontzettend mooi boek! Hele bijzondere, maar prachtige tekenstijl en een verhaal, wat zo boeiend is, dat je dit boek waarschijnlijk in één ruk uitleest en daarna nog een keer gaat lezen, om nog meer te genieten van de prachtige tekeningen!

Leave a Reply

Related Post