De Stripvlogger Stripvlog Mijn 700ste Stripvlog: Stampede!

Mijn 700ste Stripvlog: Stampede!Featured Video Play Icon

Het is geen toeval dat mijn 700ste stripvlog op 1 augustus verschijnt. Mijn goede vriend en collega Michael Minneboo heeft in juli een digitale detox gedaan en deze is gisteren geĆ«indigd. Oftewel…hij kan meteen genieten van mijn 700ste stripvlog, over een boek wat ik van hem gekregen heb!

Ik weet dat ik in een eerder vlog al wat va het boek had laten zien, maar ik wilde er nog een uitgebreid vlog van maken, waarbij ik meer van het boek laat zien. Even lekker terug naar mijn jeugd šŸ˜‰

En for the record: dit is niet mijn 700ste video op mijn kanaal, ik zit rond de 980 momenteel, en eigenlijk heb ik al meer stripvlogs gemaakt, maar ik ben niet consequent geweest met mijn nummering.

Leave a Reply

Related Post