De Stripvlogger Stripvlog Eindelijk weer naar het stripfestival in Brussel!

Eindelijk weer naar het stripfestival in Brussel!Featured Video Play Icon

Na bijna 3 jaar eindelijk weer eens naar Brussel. Naar het stripfestival, wat niet alleen op een andere plaats gehouden werd, maar ook een andere naam heeft gekregen: BD Comic Strip Festival. Meteen Frans, Engels e Nederlands in één titel! De locatie was Tour & Taxis en Gare Maritieme. Ik vond het een mooie locatie, alleen was het wel wat kleiner dan voorheen. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Er viel genoeg te zien en ik heb verschillende mensen kunnen spreken en, zoals jullie al eerder zagen, Peter van Gucht kunnen interviewen. Maar ik vond het vooral fijn om weer eens op een stripfestival te zijn! Dus geniet even mee van mijn dag daar 😉

Leave a Reply

Related Post