De Stripvlogger Interview Livestream met Sabrina & Roderick over hun Manga Hongerig Papier

Livestream met Sabrina & Roderick over hun Manga Hongerig PapierFeatured Video Play Icon

Het lijkt wel of ik momenteel alleen maar livestream met stripmakers die met een crowdfunding bezig zijn. Uiteraard doe ik dit graag, want het is niet altijd makkelijk om een strip uit te brengen. En het is een leuke aanleiding om wat meer te weten te komen over een project en over de makers. Dus had ik vanochtend een livestream met Sabrina Kooijmans en Roderick Leeuwenhart, over hun Manga Hongerig Papier, waar nu een crowdfunding voor loopt (Hier kun je doneren: https://www.voordekunst.nl/projecten/14483-hongerig-papier).4

Het was een aangenaam gesprek, waarbij uit de doeken werd gedaan waar het idee vandaan kwam, hoe ze te werk gingen en vooral waarom een crowdfunding. Ook werd er, mede op aangeven van kijkers, gesproken over Manga in Nederland en kwam diverse leestips voorbij.

Leave a Reply

Related Post