ShiFeatured Video Play Icon

Kort maar krachtig…Shi. De reeks van tekenaar Jospe Homs en scenarist Zidrou. Een verhaal over twee vrouwen, uit verschillende milieu’s, die elkaar vindne en samen de strijd aangaan tegen de overheersing van de mannen. Dit klinkt misschien als een soort feministisch verhaal, maar verre van dat. Er zit zeker een sociaal element in, maar het is echt een spannend, meeslepend verhaal, met ene bovennatuurlijk randje.

Al eerder maakte ik stripvlogs over de eerste twee delen, maar daarna bleef het stil. Ik was druk bezig met allerlei andere strips. En ineens kwam deel 5 van de reeks. Dus snel delen 3 en 4 gekocht bij Eppo Strips in EIndhoven, want die had ik nog niet. En vervolgens deze en aansluitend deel 5 gelezen. En zo werd ik weer opnieuw enthousiast over deze reeks! Want het is gewoon een absloute must-have én must-read strip!

Leave a Reply

Related Post