De Stripvlogger Stripvlog Robbedoes is terug en gaat meteen dood?

Robbedoes is terug en gaat meteen dood?Featured Video Play Icon

DE afgelopen jaren zijn er heel wat Robbedoes albums verschenen. Maar geen enkele in de hoofdreeks. Zeven jaar geleden leverden Yoann en Vehlmann hun laatste album af, nummer 55, De Marsupilami is Woest. En daarna bleef et stil in de hoofdreeks. Maar eindelijk is de stilte voorbij, het wachten afgelopen en kan het juichen beginnen! Want eindelijk is daar nummer 56, eindelijk weer een album in de hoofdreeks: De Dood van Robbedoes.

Eh…wat? De dood van wie? Brengen ze Robbedoes nu terug om hem vervolgens dood te laten gaan (en zo wellicht de hoofdreeks eindigen?) Of zit het anders in elkaar… Daar krijgen we in dit album nog geen antwoord op. Wel kan ik zeggen dat het terugkeer van Robbedoes geweldig is! Het is een heerlijk avonturen album, waarbij flink geput wordt uit de rijke wereld van Robbedoes, maar tegelijk ook veel mysterie in zit.

Een bekende tekenaar, Olivier Schwartz, die al eerder 3 albums in de serie ‘Robbedoes door’ maakte en Sophie Guerrive en Benjamin Abitan, twee nieuwkomers in de wereld van Robbeodes, die wel meteen een zeer tof verhaal brengen. Dit smaakt naar meer!

Leave a Reply

Related Post