De Stripvlogger Reportages Op het Nederlands Film Festival

Op het Nederlands Film FestivalFeatured Video Play Icon

o, dat kan ook van mijn bucketlist af…een première bijwonen op het Nederlands Film Festival. Helaas niet in het gezelschap van BN’ers, maar wel als gast van mijn goede vriend Rutger Gret. Over hem is een documentaire gemaakt en deze ging daar in première. Heel tof om dat mee te maken en uiteraard had ik mijn camera meegenomen, zodat ik hier ook een vlog van kon maken.

Het heeft wel even geduurd voordat de video nline kon komen, omdat er een auteursrechtenclaim op zat door BNNVARA. Dit omdat ik materiaal uit de documentaire had gebriukt, aangeleverd door en met toestemming van de regisseur en producent! Maar de claim werd opgeheven en dus kon ik hem ongewijzigd op mijn YouTube kanaal laten staan!

Leave a Reply

Related Post