De Stripvlogger Stripvlog Een derde strip van Jérome Phalippou (Merlu)

Een derde strip van Jérome Phalippou (Merlu)Featured Video Play Icon

Ik heb het idee dat als ik als titel noem ’14-’18 De Eerste Wereldoorlog, misschien veel mensen al bij voorbaat afhaken. Kan ik me eerlijk gezegd wel iets bij voorstellen. Aan de andere kant, misschien weet niet iedereen wie Jérome Phalippou is…Nou, de tekenaar van Merlu. En van De Avonturen van Betsy. Maar hij maakte ook een strip over de Eerste Wereldoorlog. Een informatieve strip. EN ondanks de verschillende taferelen van het slagveld, wel een heel mooi getekende strip. En scenarist Jérome Eho, weet niet alleen het stripgedeelte boeiend te vertellen, maar brengt ook allerlei achtergrond informatie over deze oorlog. Dus toch wel de moeite waard.

Leave a Reply

Related Post