De Stripvlogger Vlog Zit er nog wel iemand op De Stripvlogger te wachten…

Zit er nog wel iemand op De Stripvlogger te wachten…Featured Video Play Icon

…dat was de vraag, die mij al een aantal maanden bezig hield. Al sinds november 2022 merkte ik, dat ik niet meer zoveel plezier had in het maken van video’s. Ik voelde me eenzaam, zag dat er meer andere vloggers bij kwamen, die soms ook dezelfde boeken als ik bespraken. En tegelijk stapelde de stripboeken zich bij mij op en werd de druk steeds groter.

Daarom trapte ik op de rem en laste een pauze in. Om bij te komen en om me te bezinnen op de vraag: ga ik nog door met het maken van video’s over strips. Ik maakte uiteindelijk deze video, maar postte hem nog niet. Ik wist niet goed of ik dit wel of niet wilde doen of zelfs moest doen.

Uiteindelijk, mede door het advies van mijn goede vriend Michael Minneboo, toch gedaan. En de reacties waren overweldigend! Veel reacties van kijkers, die volgens mij nog niet eerder gereageerd hadden en de boodschap was duidelijk: mijn kijkers willen niet dat ik stop.

Dus dat pensioen moet nog even wachten…

Leave a Reply

Related Post