De Stripvlogger Stripvlog Het leukste Marsupilami album in jaren!

Het leukste Marsupilami album in jaren!Featured Video Play Icon

Naast Robbedoes en Kwabbernoot, ben ik ook een enorme fan van de Marsupilami. Eigenlijk al sinds ik het diertje voor het eerst zag in Robbedoes en de erfgenamen. Ik ben naar de Robbedoes album ook direct de Marsupilami albums gaan verzamelen en ben daardoor ook groot fan geworden van tekenaar Batem. Toch vind ik dat de verhalen de laatste jaren niet meer zo leuk zijn, als in het begin.

En toen kwam daar ineens een Marsupilami album van Flix! Best bijzonder, dat hij dit mocht doen. Maar laten we eerlijk zijn, ook zijn Robbedoes album was ontzettend leuk! En ook van zijn Marsupilami album heb ik genoten! Een heerlijk, hartverwarmend en grappig verhaal, wat ook heerlijk getekend is. En zijn verhaal is zeker een stuk leuker dan de meeste verhalen van Stéphan Colman!

N.B. Er is natuurlijk ook nog Het Beest, wat ik niet genoemd heb ik de video. Ook dit is een geweldig boek en ik ben heel benieuwd naar het tweede deel. Echter, dit staat vrij ver van de originele reeks af en het album van Flix niet. Ik ga deze albums dus ook niet vergelijken.

Leave a Reply

Related Post