De Stripvlogger Stripvlog Het vervolg van De Spectaculairen

Het vervolg van De SpectaculairenFeatured Video Play Icon

Toen ik de cover van het eerste deel van De Spectaculairen zag, sprak die me meteen aan. En gelukkig bleek het ook een tof album, want ik heb het met plezier gelezen. En ik hoopte dat het niet bij één album zou blijven, maar dat er zeker een vervolg zou komen. En dat kwam er! Door omstandigheden heeft het even geduurd, maar eindelijk heb ik een stripvlog gemaakt over dit album.

Want dit tweede deel kon mij zelfs nog meer bekoren, dan het eerste deel. Wederom prachtig getekend en heerlijk om te lezen. En ik ben heel blij dat het niet bij deze twee albums blijft, maar dat we kunnen uitzien naar nog meer avonturen van dit bonte gezelschap (soort van) superhelden!

Leave a Reply

Related Post