De Stripvlogger Stripvlog Inferno – een toffe vliegtuigstrip

Inferno – een toffe vliegtuigstripFeatured Video Play Icon

Ken je dat gevoel? Dat je ineens zin in iets hebt, bijvoorbeeld een bepaalde strip. Zo had ik ineens zin in een vliegtuigstrip. En ik keek in mijn Stripmunk app, welke ik nog niet gelezen had. Zo kwam ik uit bij Inferno. En dat bleek een goede keuze te zijn! ER zijn twee delen uit, beide met een afgerond verhaal.

Bij het opzoeken van wat informatie over de makers, kwam ik erachter dat het eerste deel het debuut is van tekenaar en inkleurder Antoine Crespin! Ik kan je zeggen…een indrukwekkend debuut! De tekeningen in het eerste deel zijn erg mooi! En het tweede deel is ook nog eens door hem geschreven! Dus hij kan niet alleen prachtig tekenen, maar ook een goed verhaal schrijven. Hopelijk blijft het hier niet bij! Maar voor nu heb ik genoten van deze toffe vliegtuigstrip!!

Leave a Reply

Related Post