De Stripvlogger Stripvlog De Grote Strip Show!

De Grote Strip Show!Featured Video Play Icon

Na anderhalf jaar, heb ik eindelijk weer een solo livestream gedaan. En daarmee eindelijk een idee getest, wat ik al maanden in mijn hoofd had. Alleen was ik bezorgd of het wel zou lukken en daarom stelde ik het steeds maar uit. Maar eerder deze week zag ik een vlog van Casey Neistat, die me deed beseffen, dat ik het gewoon moest doen. Dus een datum en tijd geprikt, snel een thumbnail in elkaar gezet en een dag van te voren de aankondiging gedaan.

Alles voorbereid, de set up meerdere malen getest en alle boeken klaargelegd. Een kop koffie erbij en toen wachten tot het 8 uur was. En dan die knop ingedrukt…”Go Live”…

Vanaf dat moment nam het instinct het stuur over en kwamen de woorden vrij goed uit mijn mond! Er kwamen al snel comments en vragen en dat werden er steeds meer. Volgens mijn statistieken 121 comments! Dat is heel veel! En ze waren bijna allemaal heel tof en gaven weer aanleiding om soms een zijpaadje te nemen of wat uit te weiden. Maar steeds keerde ik wel weer terg naar de strips, die ik wilde bespreken. Zeven stuks in totaal.

A met al heb ik bijna anderhalf uur gestreamd, langer dan ik gedacht had, maar het was erg leuk. Er waren heel wat kijkers, ik had een piek van 30 kijkers en een gemiddelde van 18. Niet slecht voor een livestream die een dag van tevoren was aangekondigd. En de kijkers vonden het erg leuk en lieten weten dat ik dit zeker vaker moet doen. Zeker omdat ik het zelf ook leuk vond, ga ik dat absoluut doen! Ik heb nog meer dan genoeg boeken om te bespreken 😉

Mocht je de stream toch gemist hebben, kun je hem gelukkig terug kijken!

Leave a Reply

Related Post