De Stripvlogger Stripvlog Het grote gevolg van een onschuldige opmerking

Het grote gevolg van een onschuldige opmerkingFeatured Video Play Icon

Is het jou wel eens overkomen? Je maakt een grapje, maar dat valt verkeerd en in plaats van te lachen, worden mensen boos. Dat is het centrale thema in de graphic novel Merel, het debuut van Clara Lodewick. In dit verhaal maakt de hoofdpersoon Merel een opmerking, de verkeerd opgevat wordt en grote gevolgen voor Merel heeft.

Een interessant verhaal, wat mooi uitgewerkt wordt en waarbij niet alleen de reactie van de volwassenen in beeld gebracht wordt, maar ook die van de kinderen, die deze zaak ook meekrijgen. De tekenstijl kostte me wat tijd om die te leren waarderen, maar het goede verhaal zorgde wel, dat ik genoot van dit mooie boek.

Leave a Reply

Related Post