De Stripvlogger Stripvlog Nieuw werk van Stephan Louwes (Limbo): Moon

Nieuw werk van Stephan Louwes (Limbo): MoonFeatured Video Play Icon

Ik loop wat achter met het delen van mijn video’s op mijn website, dus als je mijn vlogs over Heroes Made in Asia en Strips op de Markt in Gouda nog niet gezien hebt, neem dan een kijkje op mijn YouTube kanaal, want daar staan ze. (En nee, ik doe een keer geen linkjes naar de video’s…)

Dan mijn laatste stripvlog (er komen er al snel weer nieuwe aan!): Moon, het eerste werk van Stephan Louwes, na zijn Limbo trilogie en zijn eerste samenwerking met een scenarist, Johan Vandevelde. Moon is niet te vergelijken met Limbo, het is echt een stripverhaal, zij het met wat subtiel verwerkte Manga elementen. Maar ook Moon is prachtig getekend!

Een science fiction verhaal met een misschien wel cliché element, wat zeer goed uitgewerkt is en wat heerlijk leest. Sterker nog, het is best een tegenvaller als je bij het einde van het boek komt, want je weet dat je nog een tijd moet wachten, voordat je kan lezen hoe het verder gaat. Dat wordt ongeduldig wachten…

Leave a Reply

Related Post